Alegeri Consiliul Școlar al Elevilor Liceului Tehnologic Henri Coandă Buzău


                                                                                        Dragi elevi,
              În perioada 19-21 octombrie 2020 vor fi organizate alegeri pentru ocuparea posturilor de președinte, vicepreședinte și secretar ai Consiliului Școlar al Elevilor Liceului Tehnologic Henri Coandă, Buzău.

 Alegerile se vor organiza online. 

Poate candida orice elev al liceului care îndeplinește următoarele condiții: 
a. Dovedește calități manageriale şi morale
b. Nu este afiliat unei entități cu caracter politic sau unui partid politic;
c. Nu este elev în clasele terminale ale ciclului de liceu;
d. În anii școlari precedenți nu au existat situații de repetenție, cu excepția situațiilor cauzate de motive medicale.

                 Cei ce doresc să se înscrie trebuie să completeze mai multe documente care vor constitui dosarul candidatului respectiv. 
Aceste documente le veți primi prin mesaj de pe platforma Adservio/ prin intermediul diriginților / le puteți descărca accesând link-ul 
http://www.henricoandabuzau.ro/index.php/2-pagini-site/87-alegeri-cse
               După completare, dosarul (toate documentele) vor fi trimise pe adresa de email a CSE : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până la data de 12 octombrie 2020 pentru a fi validate.
În subiectul email-ului este obligatoriu să precizați Numele și prenumele, clasa și funcția pentru care candidați. 
Exemplu: Popescu Ana, cls a X-a F – secretar
În perioada 13-16 octombrie, candidații cărora le-au fost validate dosarele vor desfășura campania electorală (on line pe contul de Facebook al liceului).
Pentru detalii sau nelămuriri scrieți pe adresa de email de mai sus.
Mult succes tuturor candidaților! 

Descarcă documente dosar

Funcția vizată: Președinte CȘE 
Candidat: Mihăilă Emil Carol  

     Salut! 
Numele meu este Mihăilă Emil și sunt elev în clasa a XI-a C. 
Eu mi-am găsit pasiunea desenând, fiind designer grafic de peste 2 ani iar astăzi candidez pentru funcția de Președinte al Consiliului Școlar al Elevilor cu gândul de a vă ajuta să vă descoperiți voi înșivă pasiunea care mocnește undeva în interiorul vostru și pentru a vă aduce bucata de bucurie pe care o meritați și de care aveți nevoie. 
Un pas înainte este întotdeauna binevenit, așa că, în calitate de președinte al CȘE, vă voi oferi experiențe noi ce pot fi pentru voi oportunități de autocunoaștere, ce vă pot ajuta în găsirea propriilor pasiuni, lucruri foarte importante pentru trasarea viitorului vostru. 
Dacă Măria Sa, PANDEMIA, va permite, mă voi strădui să organizez frecvent pentru voi activități extrașcolare, excursii, concursuri și evenimente culturale având în vedere opiniile si propriile voastre interese. Totodată, vă voi apăra drepturile și voi căuta soluții inedite la problemele cu care vă confruntați, asigurând comunicarea eficientă între voi și partenerii noștri în ale educației, cadrele didactice. 
Votează-mă ca președinte și te voi ajuta să-ți formezi un viitor clădit pe propria pasiune! STEP FORWARD! 

Funcția vizată: Vicepreședinte CȘE 
Candidat: MANOLACHE ANDREEA CĂTĂLINA

Bună tuturor!
Sunt Manolache Andreea Cătălina din clasa a X-a A și am aflat că sunteți în căutarea unui coleg care să vă reprezinte în Consiliul Școlar al Elevilor!
Vreau și simt că pot face lucrul acesta pentru voi. Sunt sinceră, receptivă motivață și am multă putere de muncă. Așa că am hotărât să mă înscriu în această cursă pentru a vă fi alături în tot ceea ce vă doriți să întreprindeți.
Acordați-mi încredere VOTÂNDU-MĂ și vă asigur că vom face o echipă și lucruri minunate împreună. 

Funcția vizată: Secretar CȘE 
Candidat: SIN DIANA PETRONELA

  Bună!
Mă numesc Sin Diana Petronela, sunt clasa a XI a C și în calitate de secretar al C.Ș.E. voi susține egalitatea între elevi și libera exprimare.Nu voi permite încălcarea drepturilor elevilor, voi propune proiecte bazate pe interesele lor, le voi asculta opiniile și voi lucra în interesul fiecărui elev. 

Funcția vizată: Secretar CȘECandidat: MUNTEANU MARINA VALENTINA

Unii dintre voi mă cunoașteți, alții, nu ! 
Pentru aceia din urmă, dați-mi voie să mă prezint: mă numesc Munteanu Marina și sunt elevă în clasa a X-a A la același liceu ca și voi. 
Sunt o persoană sociabilă, amabilă, serioasă și ambițioasă. Îmi place să interacționez cu oamenii, îmi place să aflu lucruri noi și da, îmi place să răspund provocărilor! 
Îmi doresc foarte mult să fac parte și să vă reprezint în Consiliul Școlar al Elevilor pentru că, aceasta este cu adevărat o provocare pentru mine. 
Dacă v-am convins, sper să am votul vostru !
De se va întâmpla, vă promit că nu o vă voi dezamăgi și nu veți regreta alegerea făcută!!!