An școlar 2021 -2022

”ZIUA NAȚIONALĂ A MESERIILOR” ȘI  ”SĂPTĂMÂNA MESERIILOR”

În perioada 3 martie - 11 martie 2022 la Liceul Tehnologic „Henri Coandă” Buzău s-au desfășurat, în mediul online, activități de promovare a învățământului profesional, tehnic și a meseriilor, activități susținute cu ocazia „ZILEI NAȚIONALE A MESERIILOR”, dar și lansarea OFERTEI EDUCAȚIONALE a liceului nostru pentru anul școlar 2022-2023.
Elevii claselor a VIII-a, împreună cu profesorii diriginți, au fost invitați să facă turul virtual al Liceului Tehnologic "Henri Coandă" Buzău și au fost informați despre oferta educațională a liceului, fiind prezentate descrierile calificărilor propuse în planul de școlarizare.
Mulțumim participanților!

                 Anul acesta, Ziua Meseriilor a fost marcată la Liceul Tehnologic „Henri Coandă” Buzău, prin concursul "O meserie pentru mine", la care au participat elevi de la școlile gimnaziale din județ.
În perioada 01-09.03.2021, elevii claselor a VIII-a au trimis, prin e-mail, desene cu meseria îndrăgită.
Acestea au fost jurizate pe data de 11.03.2021, Ziua Națională a Meseriilor.
Cele mai bine realizate desene au fost premiate, astfel:
• Elevul Voicu Ionuț, Școala Gimnazială Maxenu, Premiul I
• Eleva Niță Cosmina, Școala Gimnazială Maxenu, Premiul I
• Elevul Trandafir Viorel, Școala Gimnazială Vadu Pașii, Premiul II
• Eleva Ioniță Ana Maria, Școala Gimnazială Maxenu, Premiul II
• Eleva Ghizdeanu Daria, Școala Gimnazială „Constantin Popescu”sat Fundeni, Com. Zărmești,Premiul II
• Elevul Negoiță Cosmin Florin, Școala Gimnazială Vadu Pașii, Premiul III
• Elevul Andrei Mădălin, Școala Gimnazială Scurtești, Premiul III
• Elevul Rîmbeț Adrian Ionuț, Școala Gimnazială Maxenu, Mențiune
• Eleva Ștefan Ștefania, Școala Gimnazială „Constantin Popescu”sat Fundeni, Com. Zărmești, Mentiune
Felicitări tuturor elevilor participanți! 🏅🥰

Lucrări premiate la concursul "O meserie pentru mine"

                   În perioada 15-19 MARTIE 2021, Liceul Tehnologic „Henri Coandă” Buzău a fost gazda unor activități dedicate Săptămânii Meseriilor. 
Scopul activităților a fost creșterea relevanței meseriilor și a învățământului profesional și tehnic. Elevii claselor a VIII-a, de la școlile gimnaziale, împreună cu profesorii lor, au participat la prezentări și discuții cu privire la planificarea traseului educațional și la importanța învățării unei meserii, alături de elevii claselor: a X-a C, a XI-a D, a XI-a E – învățământ profesional.
                   Au participat elevi și profesori de la : Școala Gimnazială Gălbinași, Școala Gimnazială Izvoru Dulce, Școala Gimnazială Lipia, Școala Gimnazială Ulmeni, Școala Gimnazială Vadu Pașii, Școala Gimnazială Smeeni, Școala Gimnazială Săgeata, Școala Gimnazială Glodeanu Sărat, Școala Gimnazială Haleș, Școala cu clasele I-VIII „Nicu Constantinescu” Buzău, Școala Gimnazială „Constantin Popescu”sat Fundeni, Com. Zărmești, Școala Gimnazială Scurtești, Școala Gimnazială Maxenu.